Denne blog er et index over bøger med forfatteren Claus Christensen
Forsiden

Simremad & ting der tager tid



"Simremad og ting der tager tid" er skrevet af fem unge mænd og deres mesterlærer, den omfangsrige og legendariske "Røde" Claus Christensen, der har stået for deres kulinariske opdragelse i kælderkøkkenet under hans restaurant Gammel Mønt. I årevis har de arrangeret fælles madaftener, oftest med skønne, klassiske retter som coq au vin, ossobucco og confit de canard. Simremad har de skrevet, fordi de...
Se mere her


Forsiden

Stevan Paul
Erica Palmcrantz og Irmela Lilja
Adam Price & James Price
Christian Bitz
Alice Sherwood
Ninna Brenøe
Anette Søby, Lene Larsen
Louisa Lorang

Arkiv:
2014 (6)
  Februar (3)
  Januar (3)
2013 (14)
  December (3)
  November (3)
  September (3)
  Oktober (3)
  August (2)
2012 (2)
  Oktober (2)
privacy-policy | kontakt